Марина Кискинова с ново видео, вдъхновено от хитовия сериал "Gossip Girl"

Марина Кискинова пусна нова авторска песен – "Better Than Me".
 
Нежна, но същевременно провокативна, тя е в нов стил за Марина. Текстът е на Илия Григоров-Григовор & Искрен Тончев-Искрата и е написан в комбинация от български и английски език.
 
 
"Better Than Me" е провокативен проект за мен. Излъчва самоувереност, има голяма доза пикантност в текста и сме заложили на английски припев. Отнася се най-вече към женската аудитория и за онези моменти, в които ние, момичетата, имаме достатъчно самочувствие да кажем - "Аз съм по-добра!" споделя певицата.
 
Видеото към парчето е заснето в рамките на два дни на няколко различни локации. Основната е стара аристократична сграда, която е специално и почти изцяло предекорирана за снимките. 
 
Марина сменя няколко стайлинга в клипа, инспирирани от сериала "Gossip Girl" (на който наскоро се направи римейк) - модерната в момента колежанска визия и американския east side стил. Отличава се изчистената бяла визия със специално ръчно изработени крила от цветя, показваща изключително нежното излъчване на певицата, характерно за нея.
 
Във видеото главната мъжка роля е на барабаниста и модел Николай Николаев. Марина е в ролята на режисьор на видеото, оператор е Добромир Николов, Любо Маринов е асистент режисьор, а Любомир Балабанов е колориста, който пресъздава цветовете от известния сериал. Сценографът зад всички декори е Елица Филева.
 
Музиката и аранжимента на "Better Than Me" са на Веселин Ценов-Algoriddim, композицията е колаборация от неговите идеи, тези на Искрата и на чуждестранни композитори.

Свързани новини

Марина Кискинова с ново видео

14.06.2022

Марина Кискинова с нова песен

23.06.2020


flash