Чуй най-новата музика от изминалата седмица - Elton John и Dua Lipa, Becky Hill и Topic, FINNEAS, Vance Joy и Netta

Elton John ft. Dua Lipa – Cold Heart (Acoustic)
 
 
Elton John и Dua Lipa представят акустичната версия на съвместния си денс трак – "Cold Heart". Двамата стартират колаборацията си, след като Dua кани Elton John в Instagram live, където двамата дискутират последния албум на косовчанката, Future Nostalgia. 
 
Becky Hill ft. Topic - My Heart Goes (La Di Da)
 
 
Видеото към песента включва кадри от живите изпълнения на Becky на фестивали като Reading & Leeds и Camp Bestival, както и моменти от турнето ѝ във Великобритания и Ирландия тази есен.
 
FINNEAS – "Love Is Pain"
 
 
Видеоклипът е дело на режисьора Sam Bennett. „Love Is Pain е разказ за една истински сърцераздирателна любов. Исках да напиша песен, която да разкрива същността на една връзка. Колкото повече обичаш някого, толкова повече той има способността да ти причини болка." – споделя FINNEAS.
 
Vance Joy - “Missing Piece (Sofi Tukker Remix)”
 
 
Vance Joy и Sofi Tukker се обединиха за впечатляваща преработка на настоящищ сингъл на Joy - “Missing Piece (Sofi Tukker Remix)”. Оригиналният трак, писан с Joel Little (Taylor Swift, Khalid, Lorde), излезе по-рано това лято и продъжава да се слуша над 2 милиона пъти на седмица само в Щатите.
 
Netta – CEO
 
 
Победителката в Евровизия 2018 представи новия си сингъл, който разказва за решенията, които ни се налага да взимаме, за да диктуваме правилата в собствения си живот. "Често ми е било изключително трудно да правя избори сама, оставяйки страховете, плановете и предпочитанията на другите да проникнат в съзнанието ми. Аз сама управлявам живота, бизнеса и пътя си. Написах "CEO" като призив към всички да бъдат безстрашни."

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022


flash