Търси в сайта...

Coldplay пуснаха нов албум и видео, обявиха и турне

Нетърпеливо очакваният девети албум на Coldplay, Music Of The Spheres, днес излезе за целия свят. 
 
Selena Gomez в новата песен на Coldplay
 
Бандата разкри и новото музикално видео към централната песен на албума, "Let Somebody Go", съдържащо писан на ръка текст от Chris и гост певицата Selena Gomez. 
 
 
Music Of The Spheres включва сингъла "Higher Power", който за първи път бе пуснат на Международната космическа станция от френския астронавт Thomas Pesquet и бързо се превърна в световен хит. Миналата седмица Coldplay станаха първата британска банда с дебют на №1 в US Hot 100 с колаборацията им с BTS, "My Universe". Песента вече събра повече от 100 милиона гледания в Youtube.
 
Coldplay изпълниха на живо колаборация с BTS
 
Излизането на албума идва ден, след като бандата анонсира масивно глобално турне по стадионите за 2022. Анонсът за турнето бе придружен от обширен набор от инициативи за устойчивост и екологични ангажименти, включително намаляване на половина емисиите от въглероден диоксид и засаждане на дърво за всеки продаден билет. 
 
В петък, 22 октомври, Coldplay ще изпълняват за първи път в новата Climate Pledge Arena в Сиатъл. Изпълнението ще се стриймва глобално безплатно по Amazon Music, Amazon Prime и Twitch.

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022


flash