Търси в сайта...

"Разпродават" Amy Winehouse на търг

Стотици лични вещи, принадлежали на суперзвездата Amy Winehouse, ще се предложат на търг в САЩ идния месец. 
 
Сред предметите, за които ще се наддава, е и знаковата зелена рокля на дизайнерката Naomi Parry, която Amy носи по време на последния си концерт в Белград. Тогава, заради неадекватоното й поведение пред микрофона, публиката освирква изпълнителката и тя се оттегля от сцената. В последствие всички участия на Amy биват отложени, а месец по- късно за нея се говори вече в минало време. Британската соул дива умира само на 27 години, а като причина за смъртта й е вписано "алкохолно натравяне".
 
 
Аукционната къща Julien's ще постави над 800 лични артикула за разпродажба, включително обувки, къси панталони, сутиени, книги и записи, като се очаква сумата, която ще се събере, да е над 2 млн. долара. От Julien's издават, че им е отнело време да убедят родителите на Amy да предоставят вещите, но са сигурни, че те ще отидам в сигурните ръце на заклети фенове на звездата, или в музикални музеи и колекционери по целия свят, които ще искат да притежават някои от тези предмети и да се грижат с любов за тях.
 
Приходите от продажбата в търга ще отидат във фондация "Amy Winehouse", която подпомага уязвими младежи, изправени пред пристрастяване.

Свързани новини

Нов филм за Ейми Уайнхаус

13.07.2022

Концерт на Ейми Уайнхаус излиза на винил

14.04.2022

Amy Winehouse с нов троен албум

29.03.2021

Край с неиздадените песни на Winehouse

02.07.2015

Филмът за Amy Winehouse дебютира в Кан

17.04.2015


flash