Madonna пусна саундтрака от концептуалния филм "Madame X"

Концептуалният филм към утвърденото турне на Madonna, Madame X Tour, дебютира в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада, ексклузивно по Paramount+, стрийминг услуга от ViacomCBS. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. 
 
За да съвпадне с дебюта му, Warner Records пуснаха дигитален саундтрак, който показва 20 силни изпълнения на живо, които засягат различна ера от богатата кариера на Madonna, включително деветия й #1 албум Madame X - Madame X – Music From The Theatre Xperience (Live).
 
 
Концептуалният филм и придружаващ саундтрак са записани през 2020 в Лосабон, Португалия по време на Madame X Tour. Това е първия път, в който Madonna изпълнява на живо на по-малки локации след Virgin Tour през 1985. Турнето през 2008, Sticky & Sweet Tour, продължава да държи рекорда за турнето с най-високи продажби от жена артист някога.
 
Madame X е режисиран от Ricardo Gomes и SKNX. Той улавя изключителните и възхитителни изпълнения от турнето, посрещнати в напълно разпродадени локации по света. Безпрецедентното интимно стрийминг изживяване отвежда зрителя на пътуване, въздействащо и дръзко като безстрашната персона на Madonna, Madame X, таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода и светлина на тъмни места. На сцената по време на продукцията Madonna е придружена от състав от близо 50 изпълнители, включително собствените й деца, музиканти и световни танцьори, редом до изцяло женския Orquestra Batukadeiras.
 
Madame X - Music From The Theatre Xperience - съдържание:
1. “Intro”
2. “God Control”
3. “Dark Ballet”
4. “Human Nature”
5. “Vogue”
6. “I Don’t Search I Find”
7. “American Life”
8. “Batuka”
9. “Fado Pechincha” (featuring Gaspar Varela)
10. “Killers Who Are Partying”
11. “Crazy”
12. “Welcome To My Fado Club”
13. “Medellin”
14. “Extreme Occident”
15. “Breathwork”
16. “Frozen”
17. “Come Alive”
18. “Future”
19. “Like A Prayer”
20. “I Rise”
 
Придружаващите концертен филм и саундтрак съдържат песни от 14-ия студиен албум на Madonna, Madame X, включително “Dark Ballet”, “I Rise” и “I Don’t Search I Find”, който оглави класацията Hot Dance Club Songs през 2020 и се превърна в 50-ия ѝ #1 хит. Концертният филм съдържа и версии на живо на глобалните хитове “Vogue”, “Human Nature”, “Like A Prayer” и “Frozen.”

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash