Търси в сайта...

Митко Петров-Матео представя албума си с клубен концерт през ноември

"Различният" е заглавната песен от първия музикален албум на Матео. Видеото запечатва емоцията от участието му на голям музикален фестивал това лято.
 
 
За песента си споделя, че именно музиката го прави различен и на сцената се чувства себе си. Албумът съдържа 12 авторски композиции, а по 7 от тях работят музикални продуценти от чужбина - от САЩ, Русия, Великобритания, Хърватия и Франция. Аристът ще представи за първи път на живо всички песни от албума си в Sofia Live Club на 16-ти ноември - на неговия рожден ден.
 
"Музиката! Тя ми остана и ми се пее повече от всякога, защото с нея намирам думите, които иначе търся в объркания свят и всичко, което ми се случва, с нея контролирам и трансформирам бурята от емоции, които са в мен, в нещо градивно и вярвам - красиво", казва артистът.
 
И добавя: "Този концерт е моят най-личен и специален момент като артист. Подготвях се и създавах музика през тези години, която исках да събера и споделя на сцена, с музиканти, на живо. След като издадох албума си, започнах да мисля още по-концентрирано в тази посока, но не бързах. Исках всичко да е перфектно. Случи се най-големият ми кошмар - след като загубих баща си, още по-неочаквано и бързо си отиде моята майка, моят най-близък и важен човек. Това беше последният ни разговор. За концерта. Признавам, че за момент мислих да оставя всичко настрана и да се откажа, но не. Тя не би искала и още повече - вярвам, че двамата с тати ще бъдат с мен и ще ми дадат сила. Това е моят път, моята музика и каня всеки, който иска да я чуе за първи път изцяло на живо, да бъде част от този специален и раз/ЛИЧЕН концерт."
 
На сцената с Матео ще излязат едни от най-добрите музиканти в България: Юлиан Янев (пиано), Щерион Пилидов (китара), Димитър Сираков (бас) и Николай Тошев (барабани).
 

Свързани новини

Матео с юбилеен клубен концерт

30.11.2022

Ново от Матео: "Метаморфоза"

14.09.2022

Митко Петров с изненадващи промени

24.06.2020

Митко Петров с нов сингъл

13.01.2020

Митко Петров с нова песен

05.08.2019


flash