НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова

Дни преди да започне първата академична година за Дара Екимова, талантливата певица представи новия си видео клип. 
 
"Последен дъх" разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим. Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения й ден същото лято, двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно те са все така влюбени, а в текста на "Последен дъх" Дара Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес. 
 
 
Текстът на песента Дара Екимова написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на песента. С видео-реализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов. Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния й партньор. В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019 и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг. 
 
Разкривайки емоциите си от снимачната площадка, Дара Екимова споделя: "Честно казано бях много притеснена. Има огромна разлика в това да сме заедно на музикалната сцена и пред камерата. Подготовката за снимките беше много тежка и отговорна. Любимата ми част е актьорската игра. Харесва ми да се превъплъщавам в различни образи, а Бойко Щонов с лекота успява да ме поставя в разнородни роли."

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Предстои да излезе и видеото към песента

18.10.2023

Броени дни до "Парк фест"!

18.09.2023

Ново от Дара Екимова

07.07.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023


flash