"Sad Boy" - вълнуваща колаборация на звездите R3HAB, Jonas Blue, Ava Max и Kylie Cantrall

Новата колаборация на известните диджеи R3HAB и Jonas Blue, заедно с певиците Ava Max и Kylie Cantrall събира все повече популярност.
 
Денс хитът заразява с ритмични инструментали, динамичен бас линии и страхотни вокали. 
 
Диджеят и продуцентът R3HAB казва: “Това е един от онези записи, в които парчетата бързо се напасват. Ava и аз се свързахме, когато направих ремикса на ‘EveryTime I Cry‘ преди няколко месеца. Чух за идеята за ‘Sad Boy‘ и разбрах, че трябва да направя записа. Гласът й е силен и дързък и е удоволствие да работя с него. Радвам се на възможността да творя с Jonas, тъй като сме правили ремикси взаимно на работата ни, но не сме си колаборирали. Той носи приповдигнатост и свежа посока на всеки запис. Работата с Kylie също беше чудесна, нямам търпение да видя началото на артистичното й пътуване“. 
 
Дръзкият и силен глас на глобалната супер поп звезда Ava Max добавя огнен и чувствен оттенък на текста, докато водещата звезда на “Gabby Duran & The Unsittables” на Disney, Kylie Cantrall, е перфектното допълнение на артистичния й дебют след  Disney . “Sad Boy” следва скорошния трак на R3HAB, “Runaway”, със Sigala и JP Cooper като втори сингъл от предстоящия студиен албум. 
 
Певицата споделя: “Направихме взривна колаборация с R3HAB, Jonas Blue и Kylie в ‘Sad Boy‘. Тази песен е за увлечението по някой  див и мистериозен човек, което хората не очакват“. 

Jonas Blue добавя: “Колаборирането с тези невероятни артисти в ‘Sad Boy‘ е връхната точка на годината ми, обсъждах с  R3HAB  да направим нещо заедно с години и след сътрудничество с Ava миналата година по ‘My Head & My Heart’, този е перфектния момент за всички ни да се обединим в песен. Да имаме и вълнуващ нов талант като  Kylie във втория куплет и да го доизпипаме беше черешката на тортата“. 
 
И Kylie Cantrall обяснява: “Първия път, в който чух ‘Sad Boy‘, си помислих, че съм я чувала преди. Толкова пленителна песен е. Има много заразителни елементи в нея, мелодията, промяната в ритъма…Да, цялото нещо! Не можех да си я избия от главата, пеех я буквално навсякъде, където отидех. И когато ме попитаха да се включа в песента, развълнувано приех. Наистина се чувствам голяма късметлийка за шанса да работя с толкова невъобразимо талантливи DJ-и/продуценти като R3HAB и Jonas Blue, които са най-добрите в играта! Можеха да спрат дотук, но веднъж щом разбрах за  Ava Max, буквално не ми стигаха думите. Тя е толкова невероятна певица и изпълнител, чест е за мен да бъда в една песен с нея. Фактът, че си колаборирам с тези звезди…няма нужда да казвам, че някой трябва да ме ощипе!“.

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Модерно диско от Ейва Макс

21.12.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Ейва Макс с нова песен

29.04.2022

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021


flash