Ето кои са личностите на годината според списание GQ

Списанието за мъжка мода и стил GQ раздаде традиционните си отличия "Човек на годината" на истинска церемония в Лондон, след като миналогодишната беше виртуална. 
 
За "Герои на годината" бяха обявени създателите на британската ваксина срещу Ковид-19 - професор Sarah Gilbert, биоложката Catherine Green и екипът на Оксфордския университет. Те бяха отличени редом със спортисти, актьори, музиканти.
 
 
В музиката призьори станаха Ed Sheeran в категорията солов изпълнител, Wolf Alice е групата на 2021, а певицата Arlo Parks получи отличието за пробив на годината. Изпълнителят на "Bad Habits" e лице на октомврийския брой на списанието. Музикантът споделя за конкретен момент в кариерата си, в който е мислел, че приключва с музиката и напуска сцената. 
 
 
Кино лзвездата Anthony Hopkins, който спечели втория си "Оскар" тази година за ролята си в "Бащата", получи наградата "Легенда".
 
Paul Bettany получи приза за главна мъжка роля ("УандаВижън"). Наградата за актьорски пробив взе Kingsley Ben-Adir от "Една нощ в Маями" и "Остри козирки".
 
 
Отличието "Икона" отиде при Sacha Baron Cohen, а това за изключително изпълнение при Regé-Jean Page, който проби със сериала "Бриджъртън", съобщава БТА. 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън в колаборация с Lil Baby

26.04.2022


flash