Kanye West официално поиска да си смени името

Ексцентричният рапър Kanye West официално поиска да се казва само Ye.

West е подал документи в съда с искане да бъде сменено името му. В иска до Висшия съд в Лос Анджелис 44-годишният изпълнител и продуцент е посочил, че настоява да замени пълното си име Kanye Omari West с дългогодишното прозвище, с което е известен, а именно Ye.

West иска да се казва само така, като в документите му да не фигурира бащино или фамилно име. Рапърът цитира "лични причини" за желанието си. Документите са от 11 август, но са постъпили в съда във вторник. Съдията трябва да одобри молбата, преди тя да стане официална.

Това не е първият път, когато West се опитва да си смени името. През 2018 рапърът обяви в Twitter, че вече не е "съществото, официално известно като Kanye West ... Аз съм вече Ye", написа тогава той. 
 
На подозренията, че Ye е алтер егото на провокативния певец, Kanye отвърна: "Кой или какво е Kanye West без никакво его? Просто Ye.", написа изпълнителят, който наскоро представи най-новия си албум на концерт в Атланта. 
 
West кръсти своя десети студиен албум Donda, на името на любимата си покойна майка Donda West, която почина през 2007 на 58 години, след усложнения от козметична операция. 

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Ye пак със скандал в новините

14.01.2022

Ето кого ще гледаме на Coachella 2022

13.01.2022

Kanye West показа новите си проекти

11.01.2022


flash