Търси в сайта...

Ето кои са най-свежите музикални премиери през изминалата седмица

Tiësto и Karol G показаха новата си колаборация "Don’t Be Shy". Наскоро дуото засне музикалното видео в Маями, Флорида, режисирано от Christian Breslauer. Сюжетът на клипа се развива в много специален музей, пълен с изненади, опияняващо денс изпълнение от Karol G и поява от Tiësto и комика Blake Webber. 
 
 
Masked Wolf пусна новия си трак "Bop", писан с дългогодишния колаборатор и продуцент Tyron Hapi. "Просто е, исках да направя песен, която има приповдигнато настроение, типичния хип-хоп стил, и да ви дам малко адреналин –  "Bop" просто е чудесна и приятна песн". казва Masked Wolf.
 
 
James Arthur издаде още един сингъл от предстоящия си нов албум It'll All Make Sense In The End - "Avalanche". 
 
 
Немският хитмейкър ATB представи новия си сингъл „Like That" с участието на Ben Samama. Парчето е емоционален денс трак с идилични китарни рифове и заразяващ бас. Сингълът излиза след последния хит на продуцента с участието на немския диджей Topic и шведския артист A7S – "Your Love (9pm)".
 
 
Felix Jaehn и Robin Schulz се събират отново за нов летен хит – "I Got A Feeling". В трака се включва и талантливата Georgia Ku, която със закачливите си вокали комплиментира перфектно атмосферата му.
 
 
Skrillex разкри новия сингъл "Don’t Go", най-новото издание от дългия списък сингли и колаборации тази година, с участието на Justin Bieber и Don Tolliver. Дуото си разменя куплети в любопитната продуцентска работа на Skrillex, смесвайки акустични и електронни елементи. Изданието е придружено от пленителна нова визуализация, която следва Skrillex, Bieber и Toliver на екрана в различни изложби, докато накрая те се превръщат в обковани в злато.
 
 
Shawn Mendes представи новия си сингъл „Summer Of Love“ с участието на Tainy, видеото към който е заснето в райската Майорка. “Надявам се тази песен да накара хората да се почувстват свободни от тежестта на живота, дори за момент.“ споделя Mendes. „Вдъхновението ми беше да имам няколко месеца почивка, в които да прекарам време с хората, които обичам. Любимата ми част беше възможността да работя в студиото с Tainy. Беше незаменимо преживяване да се свържа с него, тъй като той е прекрасен артист и невероятен продуцент.“
 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Хайди има всички таланти

30.01.2024

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Нов клип от продуктивния DJ

24.02.2023

Робин Шулц с нов сингъл

22.02.2023


flash