The Weeknd пусна удължена версия на най-новия си хит "Take My Breath"

Поп звездата The Weeknd ни подарява още две минути от най-новия си сингъл "Take My Breath". 

Изпълнителят пусна удължена версия на парчето, което още с премиерата си атакува водещите места на световните класации и се очертава като новия мега-хит на канадеца. 

Феновете на синтезаторите и типичния ритъм от 80-те, но в актуално и модерно поп звучене, сега имат възможността да се насладят на 5 минути и 51 секунди от песента, която първоначално излезе с дължина от 3 минути 40 секунди. 

При тийзването на новото парче суперзвездата визуализира пулсиращите синтезатори на сингъла в кратък клип, в който посреща нова музикална ера, която определи като "зората наближава".

По-късно той сподели по-дълъг фрагмент от "Take My Breath" със собствените си вокали в промоция на Олимпийските игри в Токио, преди накрая да го пусне на 6 август чрез XO/Republic Records, придружен от вълнуващ видеоклип. 

The Weeknd разкри първия сингъл от новия си албум: "Take My Breath"

"Take My Breath" е водещият сингъл от предстоящия му пети студиен албум, след най-успешния в кариерата му досега - "After Hours".
 
По време на наградите на Billboard Weeknd обяви, че "зората идва". "Искам да кажа, че късните часове (after hours) приключиха и зората настъпва", каза той по време на речта си за приемане на наградата за песен на годината за "Blinding Lights".

Свързани новини

Край на скандалния сериал

30.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023


flash