Събра ли новият епизод на "Приятели" Jennifer Aniston и David Schwimmer наистина?

Ross и Rachel - една от любимите телевизионни двойки явно ще стане истинска, близо 30 години след излъчването на първия епизод на сериала "Приятели". 
 
След заснемането на специалния епизод на култовия сериал "Friends: The Reunion", актьорите Jennifer Aniston и David Schwimmer най-накрая са готови да станат двойка и в реалния живот, пишат днес редица светски издания. 
 
Дуото, което играе Rachel Green и Ross Geller в емблематичния ситком, призна, че между тях е имало истински искри на снимачната площадка, но никога не се е стигнало до връзка, тъй като и двамата са имали сериозни гаджета по това време. Пред водещия James Corden те разкриха, че са се "свързали наистина" един с друг по време на снимките. "Изпитвах голяма любов към Jen", каза David по време на специалната програма на HBO. След това Jennifer отговори: "Беше взаимно". David продължи: "И двамата си падахме силно един по друг, но това беше като разминаването на два кораба. Единият от нас винаги беше във връзка и никога не прекрачихме тази граница."

Пламъкът обаче отново е пламнал, след като екипът на "Приятели" се събра заедно през май, за да заснеме специалната серия. Сега 52-годишната Jennifer и 54-годишният David прекарват време заедно в дома на актрисата в Лос Анджелис.
 
Светското издание "Closer съобщава: "След събирането стана ясно, че припомнянето на миналото е разбудило чувствата на двамата и че химията, която винаги е трябвало да погребват, все още е там. Те започнаха да си изпращат текстови съобщения веднага след снимките и още миналия месец David излетя от дома си в Ню Йорк, за да види Jen в Ел Ей." Изданието добавя още, че двамата са били забелязани да пият вино, потопени в разговор, докато обикалят около едно от любимите лозя на Jen в Санта Барбара. 
 
Schwimmer е разведен от 2017 година. Той има 10-годишна дъщеричка с бившата си съпруга Zoe Buckman. Aniston също се разведе по това време със сценариста и актьор Justin Theroux. По-време на голяма част от снимките на "Приятели" актрисата беше заедно с Brad Pitt. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash