Анна Ставрева възпява първата любов в "Summer Love"

Анна Ставрева е на 13 г. но вече прави самостоятелни стъпки към голямата сцена. Малката изпълнителка трупа вокален опит във вокална група "Смехоранчета" при Галина Коджаманова, а освен изявите си в поп и джаз сферата, свири на китара и посещава уроци по пиано и солфеж.
 
Едва на 8 участва в кастинг за сценична партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави" и за четвърта поредна година е горд член на Клуб 2020, проект "Успелите деца на България" и Фондация "Димитър Бербатов".
 
2020 г. е сложна година по целия свят, но по ирония е една от най-успешните за Анна, защото й носи призове от различни национални и международни конкурси. В Международния поп конкурс "Golden Voice” (Малта) Ани печели първото място, за което се бори заедно с участници от 43 държави. В конкурса журират изтъкнати музиканти от Полша, Украйна, Русия, Армения, Италия и др. Печели и първа награда в още един международен конкурс в Минск, където се изявяват още 400 участници от 21 държави.
 
Тези успехи я водят до създаването на дебютната й песен – "Summer Love". Тектът, музиката и аранжиментът са на Донна-Мария. 
 
 
Именно за нея ще разкаже изпълнителката лично в студиото на Радио Fresh! днес в 16:30 ч., в шоуто на Dia. 

Свързани новини



flash