Скандалната Lizzo заяви: С Chris Evans ще си имаме бебе!

Изпълнителката, известна по-скоро с шокиращите си изказвания в социалните мрежи, отколкото с творчеството си, пусна поредната бомба в интернет пространството. Мишената й отново се оказа секси актьорът Chris Evans, в когото преди време Lizzo заяви, че е безумно влюбена.
 
В скорошно видео в TikTok тя заяви, че е бременна от Chris Evans: "Опитах се да го запазя, тъй като е много лично. Исках да остане между мен и бащата, но, ще ви кажа. Ще си имаме малка Америка!" Видеото е украсено с музика от филма "Първият отмъстител", в който Evans участва.
 
Между другото актьорът видимо се забавлява със секси нападките на Lizzo и поне до момента демонстрира добронамереност и чувство за хумор в реакциите си. Когато преди месеци тя му изпрати куп лични съобщения в туитър и видеоклипове, в които признава любовта си във видимо нетрезво състояние, той отговори: "Няма нищо срамно в пияните съобщения. Бог знае, че съм правил доста по-лоши неща в тази мрежа".
 
Той явно има предвид инцидента от септември 2020, когато публикува (и изтри, но твърде късно) скрийншот на снимки от фотогалерията в телефона си, без да си даде сметка, че една от снимките е на интимните му части - което явно не беше имал намерение да показва. Тогава обаче той отигра инцидента класно, като написа часове по-късно "Сега, след като привлякох вниманието ви - ГЛАСУВАЙТЕ [на изборите за Президент през ноември]".
 
И сега реакцията му не разочарова - изпълнителката показа лично съобщение от Инстаграм между двамата, в което пише: "Привет! Точно чух за нашето малко вързопче радост. Майка ми ще е толкова щастлива!", придружено от смеещи се емоджита. "Познайте какво, приятели?!", написа шеговито Lizzo на над 17-те си милиона последователи. "Осигурихме детската издръжка!!"

Свързани новини

Лизо отговори на обвиненията

07.08.2023

Три танцьорки я обвиняват

02.08.2023

Lizzo пусна нова песен

16.02.2023

Lizzo властва в класациите

03.08.2022

Lizzo - на върха на Billboard Hot 100

27.07.2022


flash