Любовен роман между две от най-големите звезди?

Ако слуховете се окажат истина, то това ще е новината на сезона. Все по-усилено се говори за евентуална гореща връзка между Angelina Jolie и The Weeknd, като доказателствата за нея не са едно и две. 
 
В момента фокусът върху 46-годишната актриса и 31-годишният музикант е изключително силен, особено след като папараците забелязаха двойката заедно на интимна вечеря в ресторант, а след това и на частен концерт в Лос Анжелис. Jolie е била на концерта с две от децата си - 16-годишната Zahara и 15-годишнaта Shiloh, а The Weeknd е бил със свои приятели. Въпреки че са пристигнали с различни компании, според очевидци, звездите постоянно били заедно.  
Инсайдери твърдят, че Abel Tesfaye, както е истинското име на The Weeknd, отдавна не е безразличен към Angelina. Нещо повече - певецът дори споменава името на актрисата в една от по-ранните си песни. 
 
В същото време неговата официално бивша половинка, Bella Hadid, на която той посвети суперхита си "Blinding Lights", в момента е щастлива в нова любовна връзка с арт директора Marc Kalman.

Свързани новини

Край на скандалния сериал

30.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023


flash