Търси в сайта...

Любовен роман между две от най-големите звезди?

Ако слуховете се окажат истина, то това ще е новината на сезона. Все по-усилено се говори за евентуална гореща връзка между Angelina Jolie и The Weeknd, като доказателствата за нея не са едно и две. 
 
В момента фокусът върху 46-годишната актриса и 31-годишният музикант е изключително силен, особено след като папараците забелязаха двойката заедно на интимна вечеря в ресторант, а след това и на частен концерт в Лос Анжелис. Jolie е била на концерта с две от децата си - 16-годишната Zahara и 15-годишнaта Shiloh, а The Weeknd е бил със свои приятели. Въпреки че са пристигнали с различни компании, според очевидци, звездите постоянно били заедно.  
Инсайдери твърдят, че Abel Tesfaye, както е истинското име на The Weeknd, отдавна не е безразличен към Angelina. Нещо повече - певецът дори споменава името на актрисата в една от по-ранните си песни. 
 
В същото време неговата официално бивша половинка, Bella Hadid, на която той посвети суперхита си "Blinding Lights", в момента е щастлива в нова любовна връзка с арт директора Marc Kalman.

Свързани новини

The Weeknd изгуби гласа си

05.09.2022

Нова версия на "Best Friends"

05.08.2022

Първи тейлър на "The Idol"

28.07.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

За първи път някой я печели повторно

04.03.2022


flash