Картини и скулптури оживяват в магическия "Сън" на Нина Николина

Нина Николина се завръща с нова песен - "Сън", чийто клип е в типичния за Нина Николина арт стил. Част от снимките са реализирани в Национална академия по изкуствата, сред изящни картини и скулптури, и със силното актьорско присъствие на студенти от НАТФИЗ и танцьори от "Танци на високи токчета".
 
 
Видеото, чийто режисьор, оператор и сценарист е Александър Моллов, е със специалното участие на Галина Манова (Сатен). Музиката и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена, а текстът е на Нина Николина и предвид амплоато на изпълнителката, не е чудно, че в песента са включени мотиви от българска народна песен. Сингълът има версия и на английски език. 
 
Нина Николина дава нов живот на още една народна песен с "Тебе да вземем"
 
През юни стартира отложеното национално турне "Класика & Традиция" с Държавна опера Русе. Турнето ще премине през градовете Казанлък (16.06), Бургас (23.06), Добрич (30.08), Балчик (31.08) и Шумен (02.09).
 
Предстоят и концертите на Нина Николина и "Магическите гласове на България" на нетрадиционни места – пещерата "Леденика", Белоградчишките скали и в Родопската теснолинейка с маршрут Септември - Добринище. 

Свързани новини

Нина Николина - "Тебе да вземем"

08.07.2020


flash