Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" представят нова песен на концерта на 20 май

Изявата на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) по повод откриването на новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина е след броени дни и певецът сподели, че с удоволствие ще отпразнува рождения си ден в компанията на многобройните си почитатели. 
 
Междувременно, музикантите подаряват на феновете си песента "Голяма работа", която е в типичния за групата позитивен стил - китарен саунд, запеваеми мелодични линии и въздействаща поезия с послание. Тази седмица "Голяма работа" ще се завърти в българския радиоефир, а публиката на концерта на 20 май ще има удоволствието да я чуе за пръв път на живо. 
 
Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящият нов албум на "Обичайните заподозрени", който очакваме в началото на юли. Записите текат усилено и в момента, като знаков за този албум е фактът, че за първи път останалите членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов, се включват със собствени композиции, върху които Стефан пише лириката. Този различен подход със сигурност ще бъде свежа и приятна изненада за почитателите на петимата музиканти. 
 
След половингодишна пауза, се очертава поредното натоварено със срещи и концерти лято на "Обичайните заподозрени". Паралелно, Стефан продължава обиколките си с "Книга за песните", а на 5 юни в НДК - Зала 1 ще се състои неговата вечер в рамките на Киномания, озаглавена "Моята страст към киното". Спектакълът ще съдържа прожекции на филмови откъси с негови роли, авторска музика за филми, разговори и импровизации с любими колеги-актьори, между които Камен Донев и Мая Бежанска, Койна Русева и Стефка Янотрова, Алек Алексиев и Яна Титова, както и изпълнения на "Обичайните заподозрени", със специално подготвени за случая акустични версии на техните хитове. 
 
Преди излизането на сцената на Стефан и компания на 20 май, за настроението на публиката ще се погрижи емблематичният DJ VaGro. С 39 годишен стаж, талантливият Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ), безспорно е един от най-утвърдените български диджеи. Докато се наслаждават на специалния сет на DJ VaGro, присъстващите на хепънинга ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.
 
Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", който се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, са в продажба на Eventim.bg и Bilet.bg. Цената на билетите е 20 лева, а на 20 май ще бъде 25 лева.
Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.
 
Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
 
Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа Арена София или свалена предварително от тук. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.
 
Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко на нова лятна сцена Арена София на 20 май отварят в 18 часа!

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023

Стефан и компания с нов клип

28.04.2022

"Код Жълто в парка" със Стефан Вълдобрев

23.07.2021


flash