Легендарната водеща Ellen DeGeneres спира токшоуто си след 19 години в ефир

Американската телевизионна водеща Ellen DeGeneres обяви, че и е дошло време за промяна и това е последният сезон на хитовото й токшоу.

DeGeneres обмисляла решението дълго време. На 11 май тя информирала екипа си за това, че следващият - 19-ти сезон на шоуто, ще бъде и последният.  В снощното предаване тя официално оповести новината и сподели, че има нужда "да спре да говори": 

С повече от 3000 предавания, "Шоуто на Ellen DeGeneres" е един от най-успешните и гледаеми телевизионни проекти с няколко награди "Еми" зад гърба си.

Медиите зад Океана обаче коментират, че последната пандемична година се е оказала решаваща за популярността на предаването, което отбелзява 40% спад в рейтинга и има все по-обтегнати отношения в екипа. През миналата година 10-ина бивши и настоящи служители в предаването проговориха за "токсичната работна среда". По думите им, персонал е бил уволняван вследствие на отпуски заради смърт в семейството или отсъствие по болест. Била насаждана и расова нетърпимост от продуцентите.

Репутацията на комедиантката също допълнително беше подронена от публикации на знаменитости в социалните мрежи, според които тя е "най-грубият човек на света". 

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

Бебе на хоризонта!

18.03.2024

След 11 години...

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Латино звезда е ''Жена на годината''

20.02.2024


flash