В навечерието на Евровизия, Виктория направи важно участие в Испания

Младата певица Виктория, която ще представи България на "Евровизия", участва в популярно телевизионно шоу в Испания.
 
Вики изпълни "Growing Up is Getting Old" - песента, с която ще се яви на певческото състезание, в нейната испанска версия. Тазгодишният конкурс предстои в Ротердам на 20-22 май. Както е известно, гласуването за изпълнителите не може да става от родната им страна, така че очакванията от такива участия са големи. 
 
 
 
Поканата за участие Виктория получава от телевизионното предаване "Rocío, contar la verdad para seguir viva" след призиви в социалните мрежи, както и публикации в едни от най-популярните испански медии, съобщават от нейния екип. Участието на българката е било гледано от близо 2 милиона и половина зрители.
 
Геновева Христова - продуцент на Виктория и на българското участие на Евровизия 2021 споделя: "Зад пробива в Испания стои много работа на нашия страхотен екип. Това е огромна стъпка - не само за Виктория, но и за цялата музикална индустрия в България. Радвам се, че толкова големи професионалисти следят новите български таланти. Това е истинско признание! Силно се надявам тази наша крачка да повлияе позитивно на всички млади артисти, които се борят за международната сцена. В България имаме страхотни таланти и съм сигурна, че най-доброто предстои."
 
В Мадрид Виктория се срещна и с Блас Канто, тазгодишният представител на Испания на Евровизия 2021. Той се изказа много ласкаво за младата певица: "Виктория е страхотен талант. Радвам се, че ни гостува в Испания. Бих се радвал изключително много, ако направим дует", каза той. 
 
До пътуването към Ротердам остават около 10 дни, а с всеки следващ ден нетърпението и вълнението растат.
 
"Надявам се да накарам България да се гордее с мен. Надявам се, че цяла Европа и Австралия ще ме подкрепят, разбира се и българите в чужбина, на които много разчитам и това могат да го направят на сайта bulgaria2021.com - това е платформата, която създадохме с екипа ми и там могат да намерят всичката информация, с която могат да ме подкрепят.", каза Виктория. 
 
Тя ще излезе на голямата сцена във втория полуфинал на 20 май в Ротердам.

Свързани новини

Виктория с ново видео

01.12.2022

Виктория с нова песен

02.08.2022

VICTORIA с нов проект

09.11.2021

Това е нашата песен за Евровизия 2021

18.03.2021

Чуй българската песен за Евровизия 2021

13.03.2021


flash