Ицо Хазарта избухна с нова песен - "Само споко"

"Изперкваме жестоко, само споко", пее Ицо Хазарта заедно със сексапилната Valentina в най-новото си парче "Само споко".

Вдъхновена от политическата обстановка и пандемията, "Само споко" отново издига Хазарта до най-високото ниво в градската поезия, която прави разрез подобно на скалпел през актуалните събития. Известният рапър разбива и стереотипите на обичайното хип хоп звучене с подчертана рокендрол мелодия, на която танците са просто задължителни.

"Проверявам чекмеджето, нема никой, само на кантара има видими резултати, добър вечер, прости въглехидрати … "Затворете бързо ресторанти и кафета, явно вирусът основно само там шета"… Та така, госпожо, чакаме имунитета. Споко, ей, къде е 2035-а."… са само част от култовите реплики в новата песен на Хазарта.

Парчето е в дует с атрактивната певица Valentina, текстът и музиката са на Хазарта, вкарани са и реплики на героите на деня - Слави Трифонов и Бойко Борисов. Видеото отново е в неподражаемия стил на режисьора Валери Милев, а вдъхновението идва от актуалните политически събития, Ковид епидемията, карантината, ваксините и фалшивите новини.

Сцените във видеото наподобяват антиутопия, а действието е някъде там – през 2035 година, когато локдаунът се е превърнал в начин на живот, хората са бедни, но дебели, а тежковъоръжени служители на реда следят дали се спазват мерките.

Летният фестивал Music Daze ще се състои през юни в Пловдив

След повече от петнайсет години с Ъпсурт и пет албума, от които има десетки хитове, през 2019 Ицо Хазарта започна с активната си самостоятелна кариера. Той пусна албума Неправилен рап, от който са хитовете "Имам човек" , "Хип хоп", "Гладен" и др. Ицо ще бъде и хедлайнър на третия ден на фестивала Music Daze, който ще се проведе между 11 и 13 юни в Пловдив.


Свързани новини

Ново от Ицо Хазарта: "Депутата Христо"

16.09.2022

Ицо Хазарта с коледен концерт в НДК

29.11.2019

Ицо Хазарта - "Браво"

26.02.2019

Акага и Ицо Хазарта с общ сингъл

10.06.2015


flash