Търси в сайта...

Дъщерята на Мадона - скандална като майка си

Вече няколко дена тема №1 за обсъждане в социалните мрежи е последната снимка на Мадона в нейния Инстаграм профил. 
 
Свикнали сме да виждаме "русата амбиция" как ли не, но сега има опасност тя  да бъде надмината по скалата на провокациите от собствената си дъщеря. На фотоса Лурдес и Мадона са в мила прегръдка за селфи, от която се вижда, че младата наследница не е привърженик на превърналото се в правило обезкосмяване на подмишниците.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
Издайническата "растителност" предизвика доста дискусии в социалните мрежи, които се разделиха в тотални противоположности. Едни заклеймиха това като проява на нечистоплътност и антиженственост, а други подкрепиха натуралната красота на девойката. Самата Лурдес Мария Чиконе Леон, която в предишни свои интервюта заяви за себе си, че е "обречена на слава", заяви, че въобще не й пука от коментарите на хора, които не познава и ще прави, ще се държи и ще изглежда, както си иска.
 
Всъщност, тя върви уверено по стъпките на майка си, която също беше качила в Инстаграм подобна снимка, като предизвикателство към ригидните, ограничаващи стандарти за женска външност, а Лола и преди е демонстрирала, че няма да позволи те да й влияят.
 
 
Всъщност още от малка Лурдес даде заявка, че няма да е кроткото момиченце на мама и сега явно дъщерята на Мадона и кубинския фитнес инструктор Карлос Леон изпълнява обещаното. Но едно е сигурно - при такава майка, светът очаква и доста по-шокиращи провокации от неепилирани части. Затаили сме дъх за следващата Лурдес-изцепка.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash