Търси в сайта...

Cardi B скочи на инфлуенсърки

Cardi B отбеляза три години от излизането на пазара на първия ѝ студиен албум Invasion of Privacy, като сподели своя "голяма болка" в социалните мрежи. В скорошно интервю за сп. XXL тя благодари на феновете си, че показват любовта си към нея и песните й, но добави, че се чувства като жертва на особен вид расизъм.
 
Рапърката обясни, че явно в шоубизнеса е важно на коя раса принадлежиш. "Понякога просто виждаш, че расата има значение. Виждаш разни инфлуенсъри, европеидни инфлуенсъри... И на тях им се плащат много пари. А аз съм дори завършен артист". Cardi сподели за големите хонорари и голямата печалба на рекламодателите, които използват нейното лице, както и за несправедливостите в заплащането на отделните лидери на мнение.
 
За запознатите със състоянието на R&B принцесата тези думи на Cardi B може би са леко нелогични, тъй като нейното нетното богатство се оценява на 24 млн. долара - сума, която никоя жена-инфлуенсър не е постигнала до момента. Но все пак, както изпълнителката добавя, на нея й се плаща и за това, защото освен влиятелна в социалните мрежи, е и голяма звезда от сцената.
 
Напомняме, че Invasion of Privacy се появи на пазара на 6 април 2018. Албумът стана №1 в класацията Billboard 200, където се задържа 156 седмици.

Свързани новини

Cardi B с победа в съда

28.01.2022

Виж отличниците на AMA 2021

22.11.2021

Cardi B и Offset станаха родители

07.09.2021

Виж Lizzo и новото ѝ парче "Rumors"

13.08.2021

Cardi B чака второ дете

30.06.2021


flash