Rag’n’Bone Man и P!nk в нестандартен дует

Голямото музикално събитие за феновете на "здравия" ритъм вече е факт. След седмици нетърпеливо очакване от страна на милиони фенове, Rag’n’Bone Man и P!nk обединиха глас и емоция в колаборацията “Anywhere Away From Here”. 
 
 
Песента ще бъде част от предстоящия нов албум на британския баритон Life By Misadventure, който излиза на 7 май, и е вдъхновена от чувството на несигурност в заобикалящата ни среда и обкръжение. “Когато запалят светлините, не мисля, че съм ти казвал… че се чувствам не на място“, пее той. “Завлечи ме под земята/не знам дали си забелязал/понякога затварям очи и си мечтая за друго място.“ Автори на парчето са Rag’n’Bone Man, неговият колаборатор в албума Ben Jackson-Cook, както и Simon Aldred, Dan Priddy и Mark Crew.
 
За “Anywhere Away From Here” звездният изпълнител споделя: “Тази песен е искрено отражение на желанието да изчезнеш от некомфортните ситуации и уязвимостта, която всички изпитваме на моменти. За мен е чест да я изпълня с P!nk.“
 
“За първи път срещнах Rag’n’Bone Man в Европа през 2017, малко след като чух песента му “Human”. Още тогава се влюбих в гласа му, а когато се запознахме на живо, научих, че носи и красива душа“, казва P!nk. “Веднага разбрах, че искам да работя с него някой ден. Няма по-перфектна песен от “Anywhere Away From Here”, която да изпълним заедно. Изключително щастлива съм да бъда част от тази колаборация“.
 
Видеото към песента, режисирано от Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), е заснето в театъра The Duke Of York’s Theatre в Уест Енд в Лондон.

Свързани новини

Пет години по-късно

21.02.2024

Да родиш по време на концерт...

13.02.2024

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

P!nk с нов клип: "Trustfall"

30.01.2023


flash