Феновете на DMX се молят за него, лекарите не дават надежда

Рапърът DMX остава в много тежко състояние в болница в Ню Йорк. Причината е свръхдоза, вследствие на която получи сърдечен удар. 

50-годишният рапър, чието истинско име е Earl Simmons, е на командно дишане, а лекарите не дават прогнози за състоянието му, съобщават днес американските медии. Днес пред болницата, в която е настанен, се състоя молитвено бдение и мотошествие в негова чест.  

Не е тайна, че DMX има дълга история със злоупотреба с наркотици. Преди няколко години той отново влезе в болница заради свръхдоза. През 2019 излезе от затвора в Западна Вирджиния, след като изтърпя едногодишна присъда за укриване на данъци. По-късно същата година отмени поредица от планирани концерти, за да влезе клиника за рехабилитация.

Дългогодишната кариера на DMX включва пет албума №1 в Billboard 200, започвайки с дебюта му Dark And And Hell is Hot (1998). Той също така е вкарал 15 песни в класацията за хитове Billboard Hot 100, включително емблематичната "Party (Up in Here)". В допълнение към успешната му музикална кариера, рапърът има и много роли в киното, участвайки във филми като "Romeo Must Die", "Exit Wounds", "Cradle 2" и др.


Свързани новини

DMX попадна зад решетките

02.02.2018

DMX е приет в болница

10.02.2016

DMX пристига в България

07.11.2013


flash