Спекулации около Konfuz - създателят на мега хита "Ратата"

Konfuz е творчески псевдоним на Михаил Маргарян, роден на 29 юни 2003 г. в Армения, град Ванадзор. Aбсолютният му хит "Ратата" го прави мега известен и въпросите около неговата личност стават тема №1 за феновете. 
 
 
Миша не обича да говори за себе си и точно тази негова скромност принуждава журналистите да измислят булевардни истории около личността му, за да задоволяват търсенията на потребителите. Разпространяват се неверни факти за личния му живот - като например това, че се казва Антон Монсин, че е роден в Самара, женен е и има син, с когото живее в Санкт Петербург. Но това не е истина. 
 
 
Създателят на "Ратата" произхожда от многодетно семейство, с по-голям брат и две сестри. Михаил имал две страсти като малък - футбол и пеене. Неговата майка дори се надява той да стане футболист, но бъдещата звезда с по-голямо удоволствие участва във всички училищни музикални мероприятия и дори ходи на уроци по музика.
 
 
За начало на творческата му кариера се счита 2020, когато представя песента "Милая малая", посветена на момиче с име Лейла. Парчето има изненадващ успех и това толкова го вдъхновява, че скоро се появява и следващият хит. "Кайф ты поймала" набира скоростно над 31 млн. гледания в YouTube. Следват "Ламбо", "Ути пушка" и "Ранила меня"... до януари 2021, когато избухва "Ратата" и това парче тотално го пренася в друго измерение.
 
 
Михаил Маргарян умело използва социалните мрежи за да популяризира своята музика, но не издава личния си живот. Все пак почитателите забелязват, че на снимки около него понякога се вижда едно и също момиче - Рипсиме Галоян, популярна инфлуенс звезда. Дали това е любов или творческо партньорство? Времето ще покаже.

Свързани новини



flash