Търси в сайта...

Никол сваля черните очила в дебютния си сингъл

Никол е на осемнайсет години и "Без черни очила" е първият ѝ самостоятелен музикален сингъл. Това обаче не е първото ѝ участие в музикалния бг-ефир. През 2019 участва като глас и лице в "Чужди тела" на своя баща – Стенли. 
 
 
"Без черни очила" е издържана в R&B стилистика, което е много далеч от мама и тате. Текстът на песента е на самата Никол, а музиката е на Светлин Къслев. "Избрах този стил малко напук на майка ми и баща ми. Те да си правят техните си музики." казва Никол. "Има доста стъпки, докато се създаде една песен. Най-трудното е да търсиш как да изразиш себе си и да го експонираш по най-добрия начин. Исках да имам точно такава песен – за танцуване.", допълва тя и разказва, че работата със Светлин е едно от най-хубавите неща, които са ѝ се случвали. Извън това, Никол знае, че изглежда като "добро момиче". Но също така е наясно, че видът има скрит смисъл. 
 
Тя не носи ярки дрехи, обича стоенето в къщи по пижама и изважда слушалките от ушите си само, когато спи. Част от снимките във видеото на "Без черни очила" са заснети в собствената ѝ стая с любимата ѝ котка. Нейн партньор е Николай Николаев, който е освен, че е доста красив, е невероятен барабанист в сегашната група на Стенли.

Свързани новини

Никол Шерцингер дебютира на Бродуей

10.01.2024

Трио VIVA с нова песен

18.11.2022

Иван Радуловски с нова песен

12.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Никол Шерцингер се завръща соло

13.04.2022


flash