Рут Колева и "Salty" – за жената без етикети

Това не е поредната песен с кауза на Рут… Или такава, която може да мине незабелязано в сладникавия пролетен саунд. Далеч от този вкус, Рут Колева представя "Salty" - песен, която обръща представите и отговаря на очакванията за качествена музика, поднесена чисто, без подправки. 
 
Вдъхновена от месеца на жените, "Salty" пoказва главната женска роля в болезнено откровена същност, ранимост, сила, гордост и хубост във всичките й форми. Видеото към песента е дело на режисьора Георги Манов и е своеобразен прочит на женската красота и самочувствие, без етикети и социални внушения. Холивуд никога няма да приеме образа на момичетата, които участват в снимките към песента, но "Salty" подрежда едно истинско дефиле на високо вдигнатата глава и показва истината без тунинг и филтър. 
 
 
В този проект Рут отново е с космополитния Георги Линев-Kan Wakan, който е продуцент на проекта. Музиката е създадена от българската гордост в американския музикален шоубизнес - Илияна Недялкова, композирала заедно със Zayn великолепната "Entertainer". "Salty" излиза след поредица от успешни сингли на Рут Колева ("Candy Coated", "On My Way", "All The Guys"), получили ротация в Европа и Америка и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание. 

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash