Михаела Маринова се бори да задържи любовта в “Whispers”

След успешното представяне на нейния дебютен албум Стъпка напред и последния й сингъл “Другата стая“, който в продължение на 4 седмици бе най-излъчваната българска песен, а цели 15 последователни седмици се задържа в Топ 10 на официалната еърплей класация, Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера не само у нас, с нов международен проект озаглавен “Whispers” (“Шепот”).  
 
 
Гласовитата ни млада певица за пореден път влиза в творчески тандем  с румънския хитмейкър Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета. “Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. “Whispers” не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време“, споделя Михаела. 
 
“Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази суперталантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си. Написахме “Whispers” именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела“, добавя Monoir.
 
Видеото към “Whispers” на режисьора Виктор Антонов-Рик “хваща” прекрасно настроениета на песента – в него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си. 

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash