Търси в сайта...

Новата звезда Raye - ексклузивно пред Радио Fresh! (видео)

Напоследък чуваме името й все по-често и то в компанията на световнoизвестни величия. Последният хит, с който Raye блесна, е класиката на Rudimental "Regardless", достигнал до №1 във Fresh Top 30.
 
Но коя е Raye? Какво се крие зад този глас и защо е желаната подправка за всички музикални проекти? Част от тези отговори ще открием в ексклузивното интервю за Радио Fresh! на DIA, която се срещна онлайн с Raye.
 
Но преди да натиснете "play", ето и малко житейска статистика за страхотната брюнетка: Rachel Agatha Keen, както е рожденото име на Raye, е родена в Южен Лондон на 24 октомври 1997. Във фамилията й има интересно преплитане на връзки и отношения. Майка й е с ганийско-швейцарски корени, а баща й е потомствен англичанин, което обяснява донякъде екзотичната й външност. 
 
Талантът й личи още в детските й години и логично Raye поема към The BRIT School - Лондонската школа по изкуство и технологии, където е учила и Adele. Много скоро обаче бъдещата звезда решава, че в училище само режат крилата й, напуска и стартира кариерата си. През 2014 издава своя първи мини албум, като веднага попада в полезрението на големите. 
 
 
Останалото е вече музикална история, част от тайните на която ни разкрива сега Raye.  

Свързани новини

Певицата Raye с 6 награди BRIT

05.03.2024


flash