Пет интересни факта от живота на Zivert

Zivert - руското музикално бижу, безспорно е една от най-горещите изпълнителки в момента. Но какво не знаем за нея, а би ни било интересно, ако харесваме "Life", "Многоточия", "ЯТЛ" или "Beverly Hills"?
 
1. Истинското й име е Юлия Сытник. Родена е в Москва на 28 ноември 1990. Уникалната й външност е плод на микса от полска, немска, циганска и украинска кръв, която тече във вените й. 
 
2. Преди да стане изпълнител, Юлия работи като стюардеса в "Аэрофлот". Едва ли пътниците в бизнес класа са предполагали, че напитките им на борда са сервирани от бъдеща голяма звезда. 
 
3. Самата Zivert признава, че в живота си е имала период, в който е злоупотребявала с алкохол, никотин, нощен живот и храна. Към днешна дата, изпълнителката е на обратния полюс и е символ на здравословния lifestyle. 
 
4. През пролетта на 2018 Zivert записва своя първи мини-албум, в който влизат четири песни: "Еще хочу", "Зеленые волны", "Сияй" и "Океан". Траковете са повлияни от музиката на 80-те и 90-те, вдъхновение от която Zivert черпи и за ритъма и визията на  актуалните си парчета.  
 
5. Типични за образа на изпълнителката са множеството й татуировки по цялото тяло. Загадка за феновете й остава за кого е предназначен надписът "Спасибо" ( благодаря), който е изписан на лявата й ключица.

Свързани новини

Zivert - “Life”

18.10.2019


flash