Търси в сайта...

Ava Max - тайните на една звездна рожденичка

Поп сензацията Ava Max направи дебюта на акустичната версия и видео на най-новия си сингъл "My Head & My Heart”! Наскоро сингълът навлезе в топ 40 в Pop Radio и в момента стои на #20.
 
 
Знаковата й песен "Sweet but Psycho" адски подхожда за самата същност на Ava Max. Родена на 16-ти февруари 1994 година в Албания, с рождено име Amanda Ava Koci, днес тя наистина е щурият фактор в света на шоубизнеса и музиката. Наричат я двойничка на Lady Gaga, и макар Ava да е по-секси и непредсказуема от кралицата на провокациите, има още много да я гони по популярност.  
 
С приключенията започва още от дете. Три години преди да се роди, родителите ѝ напускат Албания и се настаняват в църква в Париж. По този нестандартен начин преживяват една година, докато не получат паспорти. След това имигрират в САЩ, откъдето всъщност започва и звездната кариера на Ava Max. Талантът й е наследствен, като самата Max не крие, че се възхищава на певческите възможности на майка си, която е оперна певица. 
 
За външния си вид обаче разчита само на своите откачени стилистични принципи. Ava може да е всичко друго, но не и незабележима, особено с ярките си тоалети, неонов грим и тренда във фризурите, който въведе след парчето "Sweet but Psycho". "Max Cut" нарекоха прическата й с уникалния вид от платинено руса коса, която от едната страна е къса и права, а от другата - дълга и на вълни. Хайде да видим колко от феновете й днес ще дръзнат да си направят селфи по този начин, в чест на рождения ден на своята любимка.

Свързани новини

Ейва Макс стартира нова ера

08.04.2024

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Модерно диско от Ейва Макс

21.12.2022

Ейва Макс с нова песен

29.04.2022

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021


flash