Търси в сайта...

Justin Timberlake с "извинявай" към Britney и Janet Jackson

20 години след тяхната чутовна раздяла, Justin Timberlake се сети да се извини на Britney Spears. Повод за този позакъснял жест се оказва документалният филм "Framing Britney Spears" /"Да натопиш Britney Spears"/, продуциран от в. "Ню Йорк таймс". 
 
В него свидетели потвърждават, че Justin  е използвал раздялата си с Britney през 2002, за да направи пиар на соловата си кариера. За да привлече вниманието към себе си тогава, изпълнителят обвини блондинката, че му е изневерила и е скъсала брутално с него. В ролята на жертва, Timberlake пусна  "Cry Me a River" - хитът, който го изстреля тотално в света на звездите. Сега обаче нещата се променят. Миналата седмица в инстаграм Timberlake поднесе своите извинения към Spears и се разкая за младежките си простъпки. 
 
 
Извинение беше отправено и към Janet Jackson, заради неловката ситуация, в която я постави - през 2004, по време на съвместното им изпълнение на Супербоул, Timberlake скъса сутиена й, оголвайки гърдата й и поставяйки малката сестра на Michael в адски неловка ситуация. Сцената предизвика гигантски негативен ефект, но навреди единствено на кариерата на Janet, правейки Justin още по-известен. "Държа на тези две дами, уважавам ги и зная, че не постъпих правилно спрямо тях", пише Timberlake в поста си.  

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022


flash