Търси в сайта...

Billie Eilish издава лична книга със снимки

Grand Central Publishing обявиха новината за предстоящата премиера на "Billie Eilish" – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от забележителната изпълнителка, автор на песни и артист Billie Eilish.
 
"Billie Eilish" ще излезе като книга с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата на изданията е на 11-ти май.
 
Billie Eilish е световният музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността й, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.
 
Сега, в първата си книга, определяна като "зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота й", Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани досега снимки. Задължителната за всеки неин фен книга улавя същността на Billie отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството й, живота й на турне и др. 
 
Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за живота й. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния й живот и кариера, от ранните й години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите й, аудиокнигата предоставя наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie: “Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.”
 

Свързани новини

Братът на Billie Eilish с коледна песен

01.12.2020

Виж видеото към "No Time To Die"

02.10.2020

Братът на Били Айлиш с нов сингъл

04.09.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020


flash