Zayn с втори сингъл от новия си албум - “Vibez” (видео)

Zayn представи втория сингъл от предстоящия си трети студиен албум Nobody Is Listening, с премиера на 15 януари. Парчето излиза с официално видео, режисирано от Ben Mor, в което британският изпълнител играе моноспектакъл и преминава през разнообразни сценични декори. 
 
 
Първият сингъл от проекта Nobody Is Listening – “Better”, е с над 105 милиона стрийма в дигиталните платформи до момента, а видеото към него събра повече от половин милион гледания в първите 10 минути след релийза. 
 
 
Благодарение на дебютния си албум Mind of Mine, Zayn се превърна в първия солов изпълнител в света, заел #1 в класациите в САЩ и Великобритания още в първата седмица от издаването на проекта. Водещият сингъл “Pillowtalk” от хитовата колекция бе #1 в цели 68 държави и наскоро стана част от листата на Billboard “Песни, формиращи десетилетието“. 
 
 
Последвалият му студиен дългосвирещ проект – Icarus Falls, също спечели сърцата на милионите му фенове и събра над 5 милиарда стрийма за по-малко от година. Освен чрез самостоятелни проекти, Zayn пожъна успех и благодарение на колаборации с Taylor Swift и SIA, както и с Shaed в песента “Trampoline”, за която получи награда за “Най-добър ремикс“ от iHeart Music Awards.  

Свързани новини

Зейн с нов сингъл

26.03.2024

Зейн отново е тук

21.07.2023

Zayn си търси закръглена любима

12.01.2022

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021


flash