Певицата Виктория получи ново признание

Младата певица Виктория, която ще представя България на "Евровизия 2021" получи поредно признание.
 
Изпълнителката бе избрана за един от 30-те най-вдъхновяващи млади лидери под 30-годишна възраст на популярното бизнес списание Forbes.
 
Участниците в престижната класация "30 под 30" са едни от най-амбициозните и проспериращи млади хора, които се стремят да променят средата около нас. В тазгодишното издание място заема и 23-годишната Виктория. 
 
През изминалите 12 месеца младата певица покори едни от най-престижните музикални радио и ТВ класации в Европа с песента си за конкурса "Tears Getting Sober". Същевременно последната песен на Виктория "Ugly Cry" вече покорява музикалните радио и ТВ класации в България. 
 
 
Творчеството ѝ в дигиталната платформа Spotify е слушано 3 милиона пъти и от близо половин милион слушатели в 92 страни, което я превръща в един от най-популярните бг изпълнители там. 
 
Младата изпълнителка привлече и вниманието на стотици международни медии, сред които Grazia Холандия, BBC, RTVE, The Guardian, Cosmopolitan Русия и много други. България бе сочена за фаворит на букмейкърите за победа на Евровизия 2020, но за съжаление изданието беше отменено заради пандемията. 
 
Певицата е отличена в категорията “Култура, изкуство и медии”.
 
Любопитен факт е, че до нея се нарежда 24-годишната актриса Мария Бакалова, която предизвика международен фурор с участието си в един от най-успешните филми за 2020 година - "Борат 2" и в момента е много популярно лице в столицата на световното кино - Лос Анджелис. 
 
 
Тук е и телевизионният водещ Николаос Цитиридис (26), актрисата от Благоевградския театър Маргарита Мачева, и фотографът Богдан "Chilldays" Плъков. 
 
Пълният списък с отличените млади лидери е качен на сайта на Forbes България.

Свързани новини

Това е нашата песен за Евровизия 2021

18.03.2021

Чуй българската песен за Евровизия 2021

13.03.2021

Фенове решават бг песента в Евровизия

01.02.2021

Виктория в Топ 30 на Евровизия

04.01.2021

Виктория с коледен концерт на колела

16.12.2020


flash