Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3  месецa след успеха на "On My Way" и дошъл  5  месеца след фурора на "Candy Coated". "All The Guys" й осигурява ексклузивитет в MTV-Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне. 
 
 
Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: "All The Guys" не е музикален спомен за "всички онези момчета". Написана е за случващото се в живота ми - онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с "лошите момчетата". През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен - и като човек, и като артист.  "All The Guys" е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута".
 
Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис - Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и албума ѝ Confidence. Truth
 
"All The Guys" със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага  "Joanne Trattoria". Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. 
 
Явно и самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут.  

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash