Как се прави хит? Разказва Били Хлапето, ексклузивно за Радио Fresh!

В ексклузивно интервю пред DIA от "Абсолютно Fresh" Били Хлапето разкри някои от своите музикални тайни.  
 
Явно след като откри творческата си половинка D3MO и двамата се превърнаха в един от най-популярните бг дуети, тандемът се "абонира" за призовите номера в музикалните класации и трайно място в сърцата на феновете. Оказа се, че рецептата за създаване на хит е колкото очевидна, толкова и сложна, но специално за любимото си Радио Fresh!, Били сподели своите малки секрети от творческата кухня.  
 
"Аз не мисля, че има точна формула за правене на хит", разкри Хлапето пред DIA, "но се радвам, че съумяваме някак си да сме близо до хората. Връзката между изпълнител и публика е решаваща за създаването на една наистина харесвана, популярна песен. Това е много яко нещо! Може би това какви сме ние дава отражение на музиката ни и ни свързва с хората. Ако докоснеш публиката правилно, значи нещата са ОК. Защото най-накрая тежката дума е точно на тях, на слушателите."   
 
В интервюто за Радио Fresh! DIA провокира Били Хлапето да разкрие кое е най-готиното нещо, което е чувал от страна на феновете. Оказа се, че рапърът много внимателно следи коментарите за песните в социалните мрежи и винаги се радва, когато чете "супер яки неща". "Най-готиното нещо е, че хората се припознават в текста, изживяват по свой собствен начин куплетите… и е много хубаво да знаеш, че си чут и разбран някъде", допълни Били. 
 
 
А какво още от житейската си позиция сподели Хлапето пред чаровната ни водеща и защо се е съмнявал, че "Наливай ми" може да се превърне в такъв мега хит, вижте в специалното интервю на DIA. 

Свързани новини

"Момчетата с чашите" с нова песен

29.06.2022

Били Хлапето се завърна с "That Belly"

20.02.2018

Мария Илиева и Били Хлапето в дует

21.11.2016

"Дамски" и "мъжки" песни в ефирен двубой

19.06.2015

"Кажи ми вече всичко“ излезе в оригинал

11.05.2015


flash