Търси в сайта...

Ето кой спечели гласуването на световен №1 DJ за 2020!

David Guetta бе "коронован" за световен No.1 DJ, след като спечели анкетата на DJ Mag, Top 100 DJs, за втори път – почти десетилетие след първата награда през 2011. Френската супер DJ звезда и известен по целия свят музикален продуцент представи наградата си по време на AMF Presents Top 100 DJs, виртуално шоу в Амстердам, което бе излъчено за целия свят. 
 
За забележителната си победа, David казва: "Много благодаря на всички, които гласуваха за мен. Да помисля, че са минали 40 години, откакто за първи път изпълнявах в клуб, и 10 години, откакто спечелих за първи път тази награда, ме направи доста емоционален. Когато за първи път спечелих, преди 9 години, получих доста отрицателни реакции за това, че смесвам денс музика с мейнстрийм и поп, и да погледна назад и да видя как това оформи индустрията, и я разви, е абсолютна лудост. Да спечеля сега, след като се върнах към това, което първоначално съм правил и да издавам повече ъндърграунд музика с приятеля ми Morten и Future Rave, и с Jack Back, го прави наистина още по-специално. Дължа всичко на феновете си и каквото и да донесе бъдещето, аз ще бъда там, готов да направя саундтрака на партито. Надявам че и вие също". 
 
По време на речта при приемането в Амстердам, David Guetta привлече внимание към факта, че индустрията на електронната музика е тежко ударена от пандемията: "Не само артистите, но и здраво работещите местни жители, екипите по сигурността, организаторите и техниците по света, които направиха денс музиката толкова огромна и разцъфваща индустрия, която изисква уважение на всички нива. Но сега е необходимо да се направи повече. Индустрията ни е тежко ударена тази година. Милиони загубиха работата си и правителствата по света се провалиха да отбележат важността на музиката и развлекателните индустрии. Те изискват подкрепа, като всяка друга. Културата не може да бъде подценена".  

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash