Cardi B направи страхотен гаф с неподходящи снимки

Идолът за милиони почитатели на R&B музиката се оказа в центъра на неловка ситуация. Cardi B е обвинена в неуважение и грозна обида към хиндуистката култура, след като се появи на корицата на списание в образа на богинята Дурга. Поводът за фотосесията е промотиране на популярна марка маратонки, но стилистичното решение на рап звездата не се прие добре както от нейните международни фенове, така и от редица философски и теологични течения. Видът й предизвика мигновена реакция и много хора я упрекнаха в културно присвояване. 
 
 
Шокирана от коментарите Cardi побърза да пусне видео с извинение и обяснение, че не е имала намерение да нанесе обида. Ето и част от думите на шоу дивата: "Творческият екип на снимките ми каза, че ще ме покаже като богиня, която представлява сила, женственост и свобода, а това са все ценности, зад които заставам винаги. И макар че беше много яко, ако хората са го приели като обида към културата или религията им, искам да се извиня. Не си позволявам неуважение към ничия религия, както не бих допуснала да се проявява неуважение и към моята. Но може би трябваше сама да проуча нещата и да се информирам. Не мога да променя миналото, но за в бъдеще, ще проучвам по-добре нещата."
 
Както се казва в такива случаи – обещано е. Сега остава само да следим дали Cardi B ще спре с гафовете и ще влезе в клуба на "добрите момичета". (бел.ред. - едва ли :-)) 

Свързани новини

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020

Cardi B и Bruno Mars с горещ дуетен клип

12.03.2019

Bruno Mars и Cardi B - "Please Me"

18.02.2019

Selena Gomez и Cardi B в нова песен

04.10.2018

Rita Ora - "Girls"

11.05.2018

Коментари


flash