Kylie Minogue пусна новия си албум DISCO, чуй го целия онлайн

Излезе новият студиен албум на Kylie, DISCO, а тя направи и изпълнение с билети за целия свят, отвеждайки феновете на пътешествие във въображението си към друго измерение.
 
 
DISCO е петнадесетият студиен албум от поп иконата и първата й нова музика след албума Golden (2018). Водещият сингъл от него е "Say Something", следван от "Magic" и "I Love It".
 
 
За DISCO Kylie е работила с колабораторите Skylar Adams (с която e работила и по Golden), Teemu Brunila (David Guetta, Jason Derulo), Maegan Cottone (Iggy Azalea, Demi Lovato), както и редовният й сътрудник, Biff Stannard. Чуй всички песни от него тук:
 
 
Албумът е основно записан по време на карантината, с всеки член от екипа записващ и работещ от отделна локация, което доведе до приноса на Kylie като вокален инженер във всички освен в две песни от шестнадесетте парчета от записа.
 
DISCO - съдържание:
1. Magic
2. Miss A Thing
3. Real Groove
4. Monday Blues
5. Supernova
6. Say Something
7. Last Chance
8. I Love It
9. Where Does The DJ Go?
10. Dance Floor Darling
11. Unstoppable
12. Celebrate You
13. Till You Love Somebody
14. Fine Wine
15. Hey Lonely
16. Spotlight
 
Миналия месец Kylie анонсира "Kylie: Infinite Disco", 50-минутно зрелищно излъчване, което отведе зрителите в паралелна вселена от изолацията към алтернативната денс общност на сплотеността. Визуалният свят, по въображението на Kylie и креативният екип в Studio Moross и Sinclair / Wilkinson, завършиха в бъдещето, където можем, по думите на Kylie "да бъдем отново едно цяло". Изпълнението включи много от песните в DISCO, както и някои много специални класики от Kyliе. Песните са със специални нови аранжименти за това единствено събитие от дългогодишните колаборатори Biff Stannard и Steve Anderson.

Свързани новини

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Kylie Minogue с нов дует

06.10.2021

Kylie Minogue празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021


flash