Maluma предизвика The Weeknd да пее на испански в новия сингъл “HAWÁI”

Maluma и The Weeknd за първи път съчетават талант и творчество в ремикса на хитовия сингъл “HAWÁI”. Това е и първият път, в който The Weeknd пее на испански, по което съвсем не отстъпва на дуетната си половинка Maluma. “Винаги съм се възхищавал на The Weeknd, така че тази колаборация за мен е сбъдната мечта! Обожавам това, че той допринесе с уникалния си стил, добави свой флоу и пя едновременно на испански и английски, което е впечатляващо“, споделя Maluma.
 
 
По ремикса на “HAWÁI” работи хитовото продуцентско дуо Rude Boyz, с което латино идолът създава и петия си студиен албум Papi Juancho. Автори на музиката и текста на песента са Maluma, The Weeknd, Keityn, Edgar Barrera и Bull Nene. Мелодичното парче разказва историята на една раздяла, случваща се в модерен и погълнат от Instagram свят, в който представата за живота на другите хора може да бъде много подвеждащa.
 
Също както видеото към оригинала на “HAWÁI”, така и това към ремикс версията на песента е заснето от Jessy Terrero, но този път вместо в Маями, снимките са с участието на The Weeknd в града на ангелите - Лос Анджелис. Клипът събра над милион гледания само в първите три часа след релийза, като моментално стана второто най-гледано видео в света и застана под #1 в YouTube Trending в 16 държави, сред които САЩ, Аржентина, Мексико, Чили. 

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Край на скандалния сериал

30.08.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023


flash