Venci Venc’ отговаря на Pavell с емоционален самостоятелен проект - "Аз или нас"

След като преди броени дни Pavell пусна "Топъл чай", песен, в която другата половина на супер успешния тандем Pavell & Venci Venc’ липсва, сега Venci Venc’ изненадва със свой собствен емоционален проект - "Аз или нас". 
 
 
"Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В "Аз или нас" има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен", споделя той. 
 
По музиката на "Аз или нас" Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за "Не бих могъл", с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.
 
Видеото към "Аз или нас" е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.  
 
В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

Свързани новини

Pavell & Venci Venc’ с клип от Малдивите

14.05.2021

Pavell & Venci Venc’ x VessoU - "Cash"

31.07.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и клип

24.03.2020

Pavell & Venci Venc’ се срещат с фенове

02.12.2019


flash