СкандаУ с мощно клубно парти в края на октомври

Ръцете горе за хип-хоп дуото, което не спира да вкарва голове в чартовете за българска музика - СкандаУ! Верни на принципна "Мечка страх, мене не", през май Лъчо и Тото празнуваха 10 години на сцена с разтърсващ стрийминг концерт в Joy Station. Подкрепени от DJ Mati, Duli и балет "Катерички бели", СкандаУ се завръщат на сцената на най-големия клуб в Студентски град, за да дадат един взривоопасен урок по забавление с парола "Але, але"!
 
На 24 октомври феновете ще загърбят спомените от режима "карантина" и ще споделят една "Арабия" житейска философия с хитове като "Хайвера", "Чужди усмивки", "Спомен от рана", и всички парти химни, превърнали СкандаУ в първото хип-хоп дуо, покорило мащаба на "Арена Армеец". 
 
В унисон с противоепидемичените мерки, клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на "Фантастико", в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station. 

Свързани новини

Остава седмица до шоуто на СкандаУ

17.07.2020

СкандаУ със специално шоу през юли

15.06.2020

Deep Zone Project и Тото с общо парче

14.05.2020

СкандаУ с първи самостоятелен концерт

09.01.2019

Flex и СкандаУ - "Летни тайни"

28.06.2017

Коментари


flash