David Guetta и Sia разкриха красивото видео към "Let’s Love"

"Let’s Love" на David Guetta и Sia задмина 20 милиона стрийма само за две седмици, а сега дойде и със своя визуализация. Видеото носи посланието на песен към живота, оставяйки ни да се чудим дали бягането от всекидневната реалност е по-лесно, като се потопим в дигиталния свят, който може да ни върне към славните 80 години на миналия век.
 
 
Заснет и режисиран от Hanna Lux Davies, която направи и предишни клипове за Guetta, включително "Hey Mama", "Don’t Leave Me Alone" и "Say My Name", видеото е зашеметяваща и вълнуваща приказка за модерен романс без предразсъдъци. Разказвайки историята на двама души, които се срещат във виртуалния гейминг свят, за да празнуват любовта си един към друг, видеото показва двойката на парти в гейминг приключение от 80-те, в неонови светлини, пълни клубове и бъдещи ретро градски пейзажи. Добавя се и щипка сладост, гледайки героите как се справят с трудностите в истинския живот, и пречките по пътя на любовта им. 
 
David Guetta беше сериозно зает по време на пандемията, помагайки за събирането на над $1.5 милиона за облекчаване срещу COVID-19 чрез лайфстрийм събитията му United At Home, гледани от над 50 милиона зрители. David ще се присъедини и към социалната платформа за виртуална реалност Sensorium Galaxy за създаването на серия от ексклузивни изпълнения в алтернативната вселена на Sensorium. 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Диджей наследник

17.11.2023


flash