Търси в сайта...

Maruv се завърна с новата песен "Sad Song"

Следвайки издаването на закачливия сингъл "I Want You" през юни, харизматичната и енигматична украинска денс-поп дива Maruv се завръща с новия хит "Sad Song".
 
 
Експлозивното й звучене, тежки бийтове и чувствени вокали помогнаха на Maruv да се превърне в световен успех. Дебютното й музикално видео "Drunk Groove" наброява над 162 милиона гледания в YouTube, a "Siren Song" – над 40 милиона.
 
През ноември 2019 тя издаде и краткия си албум Hellcat Story, вдъхновена от романа на известната украинска писателка Olga Kobilyanskaya "V nedilyu rano zillia kopala" ("В неделя рано билки брала") от 1908. "Това е единствената книга от училищната програма, която прочетох", си спомня Maruv. "Беше наказанието на преподавателя ми: аз бях единствената, която трябваше да я прочете и след това да говори по нея пред целия клас. Прочетох я, плаках много и ще помня тази история до края на живота си. От една страна си е чист фолклор, но от друга - такава история се случва рядко в днешно време. Затова реших да я представя по мой собствен, специален начин”.
 
Всички песни от ЕР-то сформират мистични кратки серии, пресъздавайки идеите и темата на класическия роман, като се смесват с уникалния стил и звучене на изпълнителката. Сериите са режисирани от украинската модна и костюмна дизайнерка и стилистка Yana Chaplygina.

Свързани новини

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Maruv се завръща с нов сингъл

05.07.2021

MARUV се завръща с нов сингъл

16.03.2021

Вижте изкушаващата визия на Maruv

03.12.2019


flash