Търси в сайта...

YOANA - по-красива от всякога в новия си хит "Нямат любов"

Свикнахме, че когато Yoana има нов сингъл, то той зазвучава навсякъде. След “Да не спим” и “Fiesta”, сега е ред на “Нямат любов”.Това е третият музикален проект на изпълнителката и съвсем прилича на нея – запомнящ се, динамичен, танцувален, с позитивен vibe. Огромната армия от последователи на Yoana в социалните мрежи, нарекли себе си #Yowners, също нетърпеливо чакаше появата на песента и видеото към нея, в което любимката им изгрява по-красива от всякога.

Скок с парашут, вихър, смелост са все образи, които взимаме и от текста на Нямат любов, и от визуализациите към песента. Екстремните спортове винаги са били важни за Yoana, но в новия си проект тя успява да ги съчетае и с другата си страст – стайлинга. За снимките на видеоклипа изпълнителката сама подбира всичките си визии, като комбинира ексцентрични цветове и подчертаващи формите костюми с красиви бижута и нежен грим. Част от вида й стават и 30-метрови плитки, специално изработени за снимките на видеото.

Тази песен не е за лятото, нито за зимата… Тя е просто за моментите, в които обичате толкова силно, че почти никой не може да ви разбере“,споделя Yoana.

Парчето “Нямат любов” е дело на малък, но много талантлив международен екип, част от който са DARA, Елеонора от 4Magic, шведският хитмейкър Fabian Thorssonи Tooji Keshtkar, представил родната си Норвегия на конкурса Евровизия през 2012. Песента е създадена още в първия ден на международния творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp.

Автори на текста към “Нямат любов”са Венцислав Чанов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Станислава Армутлиева.  

 


Свързани новини

YOANA и VENCI VENC' в нов дует

13.09.2021

YOANA представя новата си песен по Fresh

08.09.2020

Хитът на младата Yoana вече на английски

05.09.2019

Yoana - "Fiesta"

18.07.2019

YOANA с английска версия на "Да не спим"

25.09.2018


flash