Sigala, James Arthur и "Lasting Lover"

Номинираният за награда BRIT британски DJ, продуцент и изпълнител Sigala, представя новия си съвместен проект с любимеца на британската, а и на българската публика - Джеймс Артър (James Arthur).
 
Припомняме ви, че през 2014 г. Артър излезе на сцената на X-Factor България, за да изпълни "Bound To You" с талантливата Михаела Маринова.
 
Новото, магнетично парче е озаглавено "Lasting Lover". Резултатът е перфектна симбиоза от класическото звучене на Sigala и запомнящия се вокал на Arthur.
 
Любопитен факт е, че автор на сингъла е талантливият Луис Капалди, който разпознаваме с хита му "Someone You Loved". 
 
За колаборацията си с James, Sigala споделя: "Тази песен всъщност е написана от Lewis Capaldi и за първи път я чух в акустична версия. А процесът по създаването й след това определено беше забавен. От години исках да работя с James Arthur, защото много обичам гласа му, но понеже започнахме работа по парчето по време на карантината, така и не успях да се запозная с него на живо. Наложи се дълго време да работим през видео разговори в Zoom и най-накрая се запознахме на снимачната площадка на видеоклипа. За щастие се харесахме също толкова и на живо."


Свързани новини

Ново от Адам Ламбърт и Sigala

13.06.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022


flash