Carl Cox, Nina Kraviz и Ofenbach ще водят предаването на живо на Exit Festival

Life Stream обединява впечатляващ списък от световни и регионални артисти, чиито ексклузивни изпълнения ще привлекат вниманието на цялата планета към проект, реализиран от EXIT в сътрудничество със Световната продоволствена програма на ООН, най-голямата хуманитарна организация в света.
 
От 3 до 6 септември в известната mts Dance Arena, която ще бъде разположена на хълма, близо до първоначалното си място, за първи и последен път за това изключително събитие. Съставът ще бъде воден от ключови изпълнители на световната електронна сцена, на живо зад пултовете - Charlotte de Witte и Ben Klock, и онлайн, чрез специален екран - Carl Cox, Nina Kraviz и Paul Van Dyk!
 
Заедно с тях в крепостта идват Marcel Dettmann, DJ Tennis, Satori live на живо, хитмейкъри Ofenbach, Burak Yeter, Mahmut Orhan и изгряващата звезда Ece Ekren. Специално място в състава и на сцената на Dance Arena ще бъде запазено за изключителния талант на регионалните електронни гросмайстори - Marko Nastić, Lag, Ilija Đoković, Coeus, Space Motion и After Affair в специален сет гръб в гръб с Kristijan Molnar. 
 
Life Stream ще бъде достъпен онлайн за милиони зрители от цял свят, както и за ограничен брой посетители в крепостта Петроварадин. По време на изпълненията на артистите ще се излъчват видео материали и съобщения, които ще са насочени към темите за опазване на околната среда и кризата на глад, а в допълнение към музикалния фестивал се подготвя и международен панел, който да обсъжда тези въпроси.
 
 
Този септември Life Stream навлиза в новата си фаза на действие, като започва партньорство със Световната продоволствена програма и реализацията на четиридневен фестивал. Проектът, стартирал миналата година заедно с Green R: Evolution, е най-голямото екологично начинание на EXIT до момента. Чрез партньорството си с най-голямата хуманитарна организация в света, Life Stream цели да разшири обхвата си, като подчертава две важни цели - прекратяване на глада и изграждане на устойчивост на общностите към изменението на климата. Имайки предвид, че пандемията ще доведе 270 милиона души в състояние на силен глад преди края на 2020, увеличение с 80 процента в сравнение с предходната година, последствията ще бъдат най-тежки за онези, които вече са уязвими.
 
Carl Cox, Nina Kraviz и Paul Van Dyk имаха фантастична реакция за събитието и въпреки че не могат да дойдат лично в крепостта, ще доставят специално подготвени ексклузивни сетове, които ще бъдат съчетани със сцената на Dance Arena. След като през миналата година създаде нереална атмосфера на фестивала EXIT, Charlotte de Witte се завръща в крепостта Петроварадин, където ще изпълнява на живо от mts Dance Arena, като част от проекта Life Stream. 
 
Холандският продуцент Satori, известен с уникалните си изпълнения, които извеждат публиката в транс, ще отговаря за вълшебната атмосфера, както и DJ Tennis, който винаги показва способността си да създава интимна атмосфера на събития от всякакъв тип. Към него ще се присъедини Ben Klock, един от жителите на Бергейн и ключова част от берлинското техно движение, а Marcel Dettmann наричан един от най-влиятелните привърженици на съвременното техно.
 
Създателят на световния мегахит "Feel" Mahmut Orhan ще усили ефекта на Life Stream с музиката си и ще завърти някои от най-големите радио хитове, които завладяха световните класации преди няколко години. Неговата свежа комбинация от deep house и groovy indie dance музика е пристрастяваща и представлява културните корени на Mahmut.
 
Mts Dance Arena също ще посрещне френския дует Ofenbach, чиито танцови хитове, базирани на рокабили музика, успяват постоянно да задържат позициите си в радиостанциите, точно като тези, подписани от Burak Yeter, една от най-големите сензации на клубната сцена в последните няколко години, чийто главен хитов сингъл "Tuesday" има над 500 милиона гледания в YouTube. 
Ece Ekren, изгряваща звезда, често сравнявана със своя съгражданин Mahmut Orhan поради звука на екзотичния хаус, също ще се присъедини към силния състав, внасяйки енергията на клубовете в Истанбул.

Свързани новини

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Ofenbach и Disciples на EXIT 2022!

03.06.2022


flash