Сантра и Choko се вихрят в новото видео към "С твоите имена"

След година и половина творческо и емоционално мълчание Сантра избухна с ново парче. Проектът е съвместен с Choko и носи заглавието "С твоите имена". Идеята за колаборация се заражда, докато двамата изпълнители снимат предаването Close Up, на което Сантра е водеща и продуцент. "Родени сме с два дни отстояние и някак се усетихме, разбирахме се с две думи", признава певицата. 
 
 
Заедно с Димитър Лефтеров-Mitko Beats работят по музиката, текста и аранжимента. Всичко измислят и правят тримата. А за видеото към екипа им се включват и двама режисьори - Николай Шопов и Adventador. Хрумката за ретро стила също е обща. Снимат на пътя около Илиянци и в заведение, където доста се развихрят.
 
"Ако не беше Сантра да ме накара да направя нещата, които правя в клипа, никога нямаше да се навия", откровен е Choko. Но пък крайният резултат е нещо по-различно, креативно, артистично, което им е отнело цели 6-7 месеца за подготовка и реализация. "Събрахме се много хора, дадохме си енергията и смятам, че това се отрази", споделя Сантра.
 
"С твоите имена" е много любовна песен и несъмнено по-любопитните меломани си задават въпроса стои ли муза зад този проект. На тях певицата отговаря загадъчно: "Любовта е много важна част от живота и от творчеството. За мен е безкрайно удоволствие да съм привилегирована да умея да вкарвам любовта си в изкуство."

Свързани новини

Стоян Вълков-Choko - "За доброто"

06.06.2019

Сантра - "Целият свят"

09.01.2019

Сантра и Dee пуснаха съвместен сингъл

28.02.2017

Сантра и Атанас Колев с Viber стикери

20.02.2017

Сантра и Емил Конрад - "Маскарад"

04.11.2016

Коментари


flash